IMG_0812-2.JPG unnamed-7.jpg D1 foto 2016.jpg beestige opening.jpg _57A7031.jpg JD1.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Wachtlijst

Senioren

Momenteel is AMVJ vol qua teams en zijn we afhankelijk van uitschrijvingen voor er plaats voor volledige teams vrij komt. Door een mail te sturen naar [email protected] kun je vragen wat de status is van de wachtlijst voor volledige teams.

Voor individuele spelers/speelsters hebben we bij AMVJ op dit moment nog plek in diverse teams op verschillende niveaus voor het aankomende hockeyseizoen. Hier wordt gekeken naar leeftijd en niveau om zo een goede match te vinden. Klik hier voor de teams die nog op zoek zijn naar aanvulling! Mocht er geen team voor je tussen zitten, maar wil je wel graag hockeyen, stuur ons een mail, wellicht kunnen we je nog aan een ander team koppelen.

Junioren

De teams voor het komende seizoen worden in juni samengesteld. Vraag naar de actuele stand van zaken wat betreft de wachtlijst bij [email protected] 

Er is plek voor meisjes die voor 1 oktober 2019 4/5/6/7 jaar zijn geworden. 

Jongens in alle leeftijden kunnen zich aanmelden cq instromen! Soms zal je wel eerst starten als trainingslid voordat je wedstrijdlid kan worden.

Wij bieden alleen proeftrainingen aan voor kinderen wie wij zeker een plek kunnen bieden. Wil je weten of een proeftraining mogelijk is? Mail even naar [email protected] 

 
 
20-1  Winterhockey EF
24-1  Wintertraining ABCD
24-1  Basisopleiding KNHB
27-1  Winterhockey EF
29-1  Basisopleiding KNHB
31-1  Wintertraining ABCD
31-1  Basisopleiding KNHB