beestige opening.jpg JD1.jpg _57A7031.jpg unnamed-7.jpg IMG_0812-2.JPG D1 foto 2016.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Senioren

Senioren - Algemeen

Ieder lid is senior vanaf 18 jaar (peildatum 1 oktober). De wedstrijden worden op zondag gespeeld. Het is gebruikelijk dat elk AMVJ-lid, naast het trainen en het spelen van de wedstrijden, individueel of als team een bijdrage levert aan het clubleven. Concreet betekent dat onder meer: bij toerbeurt een wedstrijtafeldienst draaien en het scheidsrechterdiploma (verplicht) halen om andere wedstrijden te fluiten.

Bij AMVJ wordt dit jaar ook veteranenhockey gespeeld. Heren mogen vanaf hun 35e en Dames vanaf hun 30e in deze klassen gaan spelen. Vanuit de TC wordt het gestimuleerd om na het bereiken van deze leeftijd ook daadwerkelijk op dit niveau te gaan spelen. Daarbij wordt rekening gehouden met aansluiting op leeftijd en aansluiting op niveau.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door het aanmeldformulier op de website in te vullen, zodat je op de  (tijdelijke) wachtlijst wordt geplaatst. Zodra je in een team geplaatst wordt, ontvang je hiervan bericht. Indien je vragen hebt, kun je contact opnemen met [email protected].

Technische Commissies

De Technische Commissies (TC's) Dames en Heren bestaan elk uit drie leden. Zij stellen de teams samen, uiteraard in nauw overleg met de aanvoerders en de teamleden. Nieuwe leden worden in teams ingedeeld op niveau, leeftijd en eventuele voorkeur.

Bij nieuwe teams wordt getracht deze op hun niveau in te laten stromen. Verder delen de TC's de teams in en bepalen in welke klasse deze het volgende seizoen zullen spelen (afhankelijk van hun resultaat van het afgelopen seizoen). 

De TC's zorgen ook voor trainingsfaciliteiten, dat wil zeggen ruimte, tijd en trainers. Hoewel de meeste werkzaamheden van de TC's voor en aan het begin van het seizoen worden uitgevoerd, zijn de leden het gehele jaar door aanspreekbaar voor de aanvoerders. 

Contact: [email protected]

 
 
16-2  Voorjaarsvakantie
2-3  Start lentecompetitie JR
4-3  Week van de schoonmaak!
9-3  Hockeyschool oefenwedstrijden
10-3  Start lentecompetitie SR
15-3  Stakingsclinic 15 maart 2019
15-3  SilverCup Dames ronde 5