9C222782-A9F0-48F2-A8C6-00058DFCD79C.jpeg 6E517665-06FE-4FB0-9261-E5F277DAC770.jpeg 367C6B54-12A7-4023-AB22-113BB6946A34.jpeg 5D207589-5590-4E88-8D58-FDD7C330FF3E.jpeg 076B332A-E501-4779-9428-9B588867533B.jpeg jongenshockey-siteheaderV3.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Keepersmaterialen en trainingsmaterialen SR

Materiaalcommissie

De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor: 

  • Uitgifte en inname van het keepersmateriaal en trainingsmateriaal
  • Reparatie en onderhoud keepersmateriaal 
  • Inkoop keepersmateriaal en trainingsmateriaal

Hoe is de materiaalcommissie bereikbaar?

 

  

Keepersmateriaal en trainingsmateriaal Senioren

De keepersuitrusting wordt per team door HC AMVJ ter beschikking gesteld. Per spelniveau wordt een set materialen samengesteld. Deze wordt uitgegeven aan het team. Het team is gedurende het seizoen verantwoordelijk voor de materialen.

Keepersuitrusting

  • Helm, bodyprotector, tock, legguards, klompen, handschoenen, broek & elleboogbeschermers.
  • Soort materiaal verschilt per niveau.
  • Selectieteams krijgen nieuw materiaal, gebruikt materiaal wordt indien nog bruikbaar doorgeschoven naar breedteteams.
  • HC AMVJ levert geen cornermaskers aan SR teams. Teams moeten deze zelf aanschaffen. Wij raden aan met stift een telefoonnummer erin te schrijven.

Trainingsmateriaal

  • Teams krijgen een zwarte tas met de teamnaam erop geschreven.
  • In deze tas zitten ballen, pionnen en hesjes. Het aantal kan verschil per team; het aantal is te vinden op het formulier wat aan het begin van het seizoen getekend wordt.
  • Wil je als team graag meer materialen? Mail dan naar de materiaalcommissie.

 

Lockers

In kleedkamer 11 en in de buitenkasten zijn lockers beschikbaar voor alle teams om het keepersmateriaal en trainingsmateriaal veilig op te bergen. Wordt de tas onbeheerd op AMVJ achtergelaten, dan volgt eerst een waarschuwing. Gebeurt dit een 2e keer, dan volgt er een boete van €100. Je bent als team verantwoordelijk voor de materialen!

Eind seizoen

Aan het eind van het seizoen wordt al het materiaal ingenomen. Wanneer het materiaal niet compleet is, moet het team een boete betalen. De boete is de nieuwwaarde van het desbetreffende onderdeel. Zie verbunt.nl voor de nieuwwaarde van het materiaal. Ballen zijn €2,50 per stuk, hesjes zijn €2,50 per stuk en pionnen €0,70 per stuk.

LET OP: Een complete senioren keepersset vertegenwoordigt een waarde van €1500 – €2000! Zorg er daarom voor dat we met z’n allen netjes met dit materiaal omgaan. Zodra er iets stuk dreigt te gaan (of al is gegaan), kunnen wij het vaak nog wel repareren. Neem dan contact om met ons! Als kapot materiaal niet gemeld is gedurende het seizoen en wij ontdekken dit tijdens de eindcontrole, dan krijg je een boete van €10 per kapot onderdeel.

In de maand mei laten wij weten wanneer de materialen ingeleverd moeten worden. Dit is meestal halverwege/eind juni. Op het niet tijdig inleveren van het materiaal staat een boete van €25 per week, zonder dat daarvoor enige ingebrekestelling is vereist.

In april wordt een inventarisatie gehouden onder de vaste keepers en aan de hand hiervan wordt de inkoop afgestemd voor het nieuwe seizoen. Het is belangrijk dat per team de wensen aangaande het keepersmateriaal aangegeven wordt, zodat hiermee zo goed mogelijk rekening gehouden kan worden.

Zaalhockey Senioren

Voor het zaalhockey gebruikt ieder zaalteam de keepersset van het bijbehorende veldteam. Verschil is dat keepers speciale zaalhockey riempjes gebruiken voor de klompen zodat de zaal niet beschadigd wordt. Er mag niet gespeeld worden met tape om de gespen! Ook worden er hoezen om de legguards gedaan. Dit maakt slidings mogelijk en is beter voor de legguards.

Ieder senioren zaalteam krijgt 1 volledige set riempjes, 1 set hoezen en 10 gele indoorballen. Dit wordt eind november uitgedeeld en aan het eind van het zaalseizoen weer ingeleverd. Eventuele boetes moeten direct bij het inleveren worden betaald.

 
 
4-4  Vervanging veld 1
27-6  Zomerstop
2-7  Panasj seizoensafsluiting
22-8  Ophalen materiaal JR selectie
22-8  1e trainingsweek selectieteams ABCD
23-8  Ophalen materiaal JR selectie
24-8  Ophalen materiaal JR - D categorie