IMG_0812-2.JPG JD1.jpg _57A7031.jpg unnamed-7.jpg D1 foto 2016.jpg beestige opening.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Vertrouwenscontactpersoon


H.C. AMVJ wil een veilige en sportieve vereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met zijn/haar sport: hockey. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon kan dan negatief klinken: we doen er met elkaar immers alles aan om juist zaken als ‘pesten’, conflicten en ruzie, discrimineren en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen. Maar stel nu dat….

De praktijk binnen diverse sportverenigingen heeft uitgewezen dat er momenten en gebeurtenissen zijn waarbij grensoverschrijdend gedrag niet voorkomen heeft kunnen worden. Binnen H.C. AMVJ willen wij dit graag voor zijn. Dat is dan ook één van de redenen waarom binnen H.C. AMVJ een vertrouwenspersoon (VP) te vinden is. Een centraal aanspreekpunt om met elkaar zorg te dragen dat de wijze waarop we met elkaar binnen de club omgaan leuk en veilig blijft.

De vertrouwenspersoon is een initiatief van het NOC*NSF mede ondersteund door de KNHB. Voorkomen is beter dan genezen. De vertrouwenspersoon is er ook voor vragen die kunnen spelen vóór dat er problemen zijn. Bij een vertrouwenspersoon kun je terecht met vragen die je niet makkelijk stelt of waarvan je bang bent dat er niet serieus op gereageerd gaat worden. Dit geldt voor trainers, coaches, ouders, begeleiders en teamleden. Daarbij: snel melden, er over praten en zorgen dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie maakt dat deze niet verergert en ook herhaling kan zo voorkomen worden.


De volgende link spreekt voor zich http://youtu.be/Tp8ySiAmKZ8

 
 
24-12  Kerstvakantie
29-12  Flappie zaaltoernooi F-jeugd
30-12  Oliebollentoernooi zaalhockey E-j...
8-1  Supperclub Winterhockeyschool Hoc...
8-1  Supperclub Winterhockeyschool 6E ...
9-1  Supperclub Winterhockeyschool D-j...
9-1  9/1 Supperclub Winterhockeyschool