5D207589-5590-4E88-8D58-FDD7C330FF3E.jpeg jongenshockey-siteheaderV3.jpg 6E517665-06FE-4FB0-9261-E5F277DAC770.jpeg 076B332A-E501-4779-9428-9B588867533B.jpeg 9C222782-A9F0-48F2-A8C6-00058DFCD79C.jpeg 367C6B54-12A7-4023-AB22-113BB6946A34.jpeg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
12:25 Uit Dames 15 THC Hurley D15

Informatie over renovatie veld 1

8-5-2022
Nieuwsafbeelding
Het is zover, na twee jaar uitstel krijgen we nu echt een nieuw hoofdveld! Maandag 4 april zijn de werkzaamheden gestart. Vanzelfsprekend heeft dit impact op de trainingen en wedstrijden van al onze leden. In dit bericht vind je alle informatie omtrent de vervanging van veld 1!

Elke maandag plaatsen we een update van de renovatie op instagram: @h.c.amvj!Let op: omleiding richting AMVJ terrein i.v.m. afsluiting fietspad vanaf kalfjeslaan (plattegrond)
Voor de toevoer van materialen en het depot van de bouw zal het fietspad tussen de kalfjeslaan en de ingang van ons terrein afgesloten worden. Dit geldt zowel voor fietsers als voetgangers. Daarnaast zal het bouwterrein rondom veld 1 ook worden afgezet. Vanwege de bouwwerkzaamheden is er een omleiding voor fietsers komend vanuit Buitenveldert (Kalfjeslaan) via de toegangsweg bij de parkeerplaats bij VVV.

Kom je in het weekeinde met de auto, parkeer dan zoals altijd bij voorkeur op de Saskia van Uylenburgweg (niet bij VVV, want daar is het erg druk)!Aangepaste trainingsschema en uitwijk naar oud Xenios terrein (Ringvaartdijk 21)
Uiteraard hebben we geprobeerd zoveel mogelijk teams op de velden van AMVJ te houden, maar we konden niet voorkomen dat we wijzigingen moesten aanbrengen in het trainingsschema. In sommige gevallen bij trainingen en wedstrijden zal het nodig zijn om uit te wijken naar de oude velden van Xenios, omdat er op AMVJ niet voldoende veldruimte is. 

Junioren:
- Het schema wisselt per week, kijk dus goed in het schema en in de AMVJ app! 
- Junioren trainen niet op Xenios, maar er zijn wel verschuivingen in velden en soms in tijden. Kijk dus goed!
- Hier vind je het trainingsschema voor de junioren vanaf 4 april (per week een tabblad): https://hcamvj.nl/files/library/trainingsschema%20jr%20vanaf%204%20april%202022%20tot%20eind%20seizoen%20(websiteversie).xlsx

Senioren:
- In de meivakantie (ma 25 april t/m zondag 8 mei) is er geen training vanuit de club. Teams mogen in principe zelf trainen, mits in afstemming met TC voor veldruimte.
- Er zijn een aantal weekenden zonder competitie ivm Pasen, hemelvaartweekend en Pinksteren. In die weken wordt er vanuit de club wél training aangeboden. Op feestdagen zelf is er uiteraard geen training. 
- Mocht jouw team niet gaan trainen, meld dit dan aub zo op tijd mogelijk aan de TC. Wellicht kunnen teams die op Xenios moeten trainen, dan toch op AMVJ trainen.

Uiteraard zijn alle trainingen met juiste veld en tijd zichtbaar in de AMVJ app!Uitleg gebruik oude terrein Xenios: Ringvaartdijk 21, 1066 DE, Amsterdam
Tijdens de vervanging van veld 1, zullen enkele trainingen (SR) en wedstrijden (JR en SR) plaatsvinden op het oude terrein van Xenios.

- Veld 3 (Water) --> Beschikbaar voor trainen + wedstrijden
- Veld 1 (Semi-water) & veld 2 (zand) --> Beschikbaar voor wedstrijden

Aanvoerders, teambegeleiders en trainers hebben een uitgebreide uitleg ontvangen met instructie voor toegang tot het terrein, sproeien en de verlichting. We verzoeken deze gegevens niet met iedereen te delen. Let erop dat je alleen toegang hebt tot het terrein op momenten dat jouw team traint en/of een wedstrijd speelt!Andere veelgestelde vragen:

Wat gaan we krijgen? 
We krijgen een kwalitatief hoogwaardig, nieuw waterveld, met nieuw hek en nieuwe sproeiers. De belangrijkste reden voor vervanging is het aanbrengen van een geheel nieuwe ondergrond, waardoor de huidige problemen met verzakkingen worden opgelost. Ook de bovenlaag, de grasmat, het hekwerk, de ballenvangers en de sproeiers worden vernieuwd naar de nieuwste standaarden. De verwachting is dat het veld begin juli klaar zal zijn.

Waarom nu, midden in het seizoen?
De renovatie is een complex project, waarbij er rekening gehouden moet worden met weersomstandigheden en beschikbaarheid van personeel en grondstoffen. In overleg met de gemeente is besloten om in april te starten met de werkzaamheden en niet te wachten tot de zomermaanden, waarbij er een te groot risico zou zijn op vertraging of zelfs uitstel (zoals ons vorig jaar helaas pas een week van te voren werd medegedeeld).

Projectteam
Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen is er voor dit traject een team samengesteld met:
- Loet Niesert - technisch manager jeugd
- Joris Gerritsen - accommodatie commissie
- Joyce Langemeijer - vice-voorzitter bestuur
- Kati Beekman - algemene zaken bestuur

Andere vragen?
Voor andere vragen omtrent de renovatie van veld 1 kun je mailen naar [email protected].
 
4-4  Vervanging veld 1
21-5  Hockeyschool instuifwedstrijden r...
26-5  Hemelvaartdag (geen training)
1-6  Deadline opzeggen lidmaatschap SR
5-6  Pinksteren
11-6  Hockeyschool oefenronde 6
11-6  Inleveren F materialen