5D207589-5590-4E88-8D58-FDD7C330FF3E.jpeg jongenshockey-siteheaderV3.jpg 367C6B54-12A7-4023-AB22-113BB6946A34.jpeg 6E517665-06FE-4FB0-9261-E5F277DAC770.jpeg 9C222782-A9F0-48F2-A8C6-00058DFCD79C.jpeg 076B332A-E501-4779-9428-9B588867533B.jpeg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Bericht van de voorzitter: nieuwe corona-maatregelen op AMVJ per 13 november

14-11-2021
 
Vanwege het oplopende aantal besmettingen en ziekenhuispatiënten, heeft het kabinet weer zwaardere maatregelen aangekondigd. Iedereen mag binnen en buiten sporten. Maar om te zorgen dat minder mensen besmet raken, gelden voor sport een aantal maatregelen. Deze maatregelen gelden vanaf zaterdag 13 november, 18.00u.

Basisregels:
- Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die wel of niet gevaccineerd zijn.
- Houd 1,5 meter afstand op die plekken waar geen Corona toegangsbewijs verplicht is. Ook langs de lijn, tijdens de line-up, in de dug-out of tijdens een bespreking. Dit geldt voor personen vanaf 13 jaar.
- Vermijd drukte.
- Was vaak je handen.

Publiek
- Publiek bij sport, zowel bij de professionals als amateurs, is niet toegestaan.
- Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot het complex. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders (max 4 per team) en verenigingsfunctionarissen. Alleen de coaches en scheidsrechters mogen langs het veld staan; anderen moeten plaatsnemen in het clubhuis.
- Dit betekent dus ook dat er tijdens trainingen geen toeschouwers zijn toegestaan.
- Voor de jongste kinderen (mini-eagles en hockeyschool) worden er ouders gevraagd als wc-hulp-ouder + trainers zullen de kinderen ophalen/terugbrengen bij de poort.

Clubhuis
- Sportkantines worden gezien als horecagelegenheid.
- In de horeca is een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats verplicht (vanaf 18 jaar). Na de check hoeft er geen 1,5m afstand gehouden te worden. 
- Het horecagedeelte in clubhuizen mag tot 20.00 uur open zijn voor iedereen die op de vereniging aanwezig mag zijn.
- I.v.m. de beperkte ruimte in het clubhuis, verzoeken we teams om na de training/wedstrijd niet te lang te blijven hangen.

Kleedkamers
- Voor kleedkamers is een corona toegangsbewijs verplicht vanaf 18 jaar. Omdat wij dit niet kunnen handhaven, hebben we op AMVJ de kleedkamers doordeweeks en op zondag gesloten.

Positieve test in het team?
- De hockeytraining/wedstrijd wordt door de GGD niet gezien als nauw contact, dus het team hoeft niet in quarantaine. Wel wordt gevraagd om klachten extra in de gaten te houden. Let op: als je buiten hockey wel in nauw contact bent geweest met iemand die positief is getest, moet je dus wél in quarantaine.
- Zelf positief getest? Meld dit aub bij [email protected] Wij houden dit bij om een eventuele brandhaard op tijd op te sporen.
- Dreigt er een tekort aan spelers te ontstaan voor de wedstrijd? Probeer eerst invallers te regelen via de categorieleiders/aanvoerderscluster. Breng zo snel mogelijk het wedstrijdsecretariaat (junioren/senioren) op de hoogte.
- Een wedstrijd die wordt afgelast, wordt zodra dat mogelijk is opnieuw ingepland. Daarbij houden we uiteraard rekening met eventuele quarantaine periodes. De KNHB zal in eerste instantie gebruik maken van de geplande inhaaldagen (houdt hier dus alvast rekening mee, de eerstvolgende inhaaldatum is 4 december) maar kan ook, indien dit van belang is voor het verloop van de competitie, besluiten op andere momenten wedstrijden in te plannen.

Autoreizen:
- Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseert de KNHB personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

Door het coronavirus ben ik (een groot deel van) mijn inkomsten verloren en kan ik de sportcontributie van mijn kinderen niet meer betalen. Kan ik hier financiële ondersteuning voor aanvragen? 
Ja, dat is mogelijk. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar die om financiële redenen niet kunnen sporten of geen lessen kunnen volgen bij bijvoorbeeld een theaterclub, dansschool of muziekschool. Ga voor meer informatie naar de ouderpagina van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Gaan geplande activiteiten/evenementen door?
- Trainingen en wedstrijden (voor junioren en senioren) gaan gewoon door.
- De vrijwilligersborrel op zondag 21 november gaat niet door. Dit halen we later in zodra de maatregelen dit toelaten!
- Het TD op zondag 21 november gaat niet door.
- De pepernotencup (24 november) gaat door, in aangepaste vorm. Hier volgt zsm informatie over.
 
11-12  Balkentraining (instuif)
18-12  Balkentraining (instuif)
25-12  Kerstvakantie
29-12  Zaalclinic (8E t/m A)
5-1  Zaalclinic (8E t/m A)
2-3  Schoonmaakdag
18-3  Silver Cup: Alkmaar D1 vs AMVJ D1