5D207589-5590-4E88-8D58-FDD7C330FF3E.jpeg jongenshockey-siteheaderV3.jpg 367C6B54-12A7-4023-AB22-113BB6946A34.jpeg 9C222782-A9F0-48F2-A8C6-00058DFCD79C.jpeg 076B332A-E501-4779-9428-9B588867533B.jpeg 6E517665-06FE-4FB0-9261-E5F277DAC770.jpeg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

CORONA MAATREGELEN op HC AMVJ per 14 december

14-12-2020
Nieuwsafbeelding

Algemeen bericht over de nieuwe maatregelen per 14 december

Zoals iedereen inmiddels heeft gehoord, heeft het kabinet vandaag zware maatregelen aangekondigd in verband met het Corona virus.

Wat betekent het voor junioren?

De jeugd mag gelukkig nog steeds trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Informatie over de trainingen en wedstrijden voor junioren is hier te vinden.

Rondom trainingen is er geen publiek welkom rondom de velden en op het terrein. Zet je kind af bij de poort indien het nog niet zelfstandig naar AMVJ kan komen en houd afstand tot andere ouders en trainers.

Mochten er vragen zijn, mail gerust naar [email protected]

Wat betekent het voor senioren?

Informatie voor de senioren is hier te vinden.

Mochten er vragen zijn, mail gerust naar [email protected].

-------

Algemene uitgangspunten

- Blijf thuis bij klachten en laat je testen.
- Was vaak je handen met water en zeep.
- Houd 1,5 m afstand tot personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens spelsituaties).
- Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
- Schud geen handen, ook geen shake hands voor de wedstrijd.

Besmetting binnen het team?
- Besmette spelers of spelers die verplicht worden gesteld in quarantaine te gaan, blijven thuis en nemen niet deel aan wedstrijden, trainingen of andere clubactiviteiten. Wij vragen iedereen om hierin zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen.
- Positief getest? Meld een positieve test altijd bij [email protected].
- Bij een besmetting binnen een team, bepaalt de GGD op basis van bron- en contactonderzoek de gevolgen voor de rest van het team. Over het algemeen verblijven hockeyers tijdens een wedstrijd of training niet meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van een andere persoon en zal de GGD teamgenoten zien als "overige niet nauwe contacten”. Deze spelers mogen blijven deelnemen aan wedstrijden maar moeten hun gezondheidssituatie goed in de gaten houden en thuis blijven zodra een van de door de overheid genoemde klachten optreedt. Daarbij geldt: safety first, neem je verantwoordelijkheid!
- In beginsel worden alle wedstrijden gespeeld, ook als er in een team een of meerdere personen positief getest zijn op het coronavirus of personen in quarantaine zijn gesteld. Mocht een team onverhoopt in de problemen komen, schakel dan tijdig met het wedstrijdsecretariaat over de mogelijkheden tot verzetten van de wedstrijd.

Registratie AMVJ terrein voor begeleiding
- Voor begeleiders van het team blijft registratie noodzakelijk via https://amvj.amsterdam/gezondheidscheck of gebruikmakend van de QR-code bij de ingangen van het terrein. 
- Spelers registeren hun aanwezigheid in de AMVJ app.

Het AMVJ terrein: 1,5 meter afstand!
Iedereen is rondom de velden verplicht om 1,5 meter afstand te houden. De uitzonderingen zijn:

- Tijdens spelsituaties hoeft geen afstand gehouden te worden.
- Jongeren t/m 17 jaar (ABC categorie) hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
- Kinderen t/m 12 jaar (t/m D categorie) hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot anderen. 
- Personen die tot één huishouden/gezin behoren hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

Kleedkamers
De kleedkamers zijn gesloten. Daarom verzoeken we iedereen omgekleed naar wedstrijden/trainingen te komen. Wij hopen op begrip hiervoor. Teambesprekingen mogen dus niet in de kleedkamers plaatsvinden maar vinden plaats buiten op het gras of rond het clubhuis. 

Sportspecifieke regels
- Hesjes worden na de training gewassen door de verantwoordelijke binnen het team. 
- Sporters kunnen worden geweigerd of naar huis worden gestuurd tijdens de training bij (vermoeden) van klachten.
- Drink alleen uit de eigen bidon.
- Bij vervoer van spelers uit meerdere huishoudens van en naar een sportcomplex wordt een mondkapje in de auto geadviseerd.
- De ouder van een wisselkeeper mag zichzelf zien als noodzakelijk begeleider en mag mee het terrein op, om het pak te pakken, te helpen met aankleden en aan het eind weer omkleden/wegleggen. Tijdens de training/wedstrijd moet je helaas het terrein af.

Tijdens wedstrijden
- Het is belangrijk dat de spelers en begeleiding van teams na afloop van een wedstrijd en met inachtneming van de geldende afstandsbepalingen, zo snel mogelijk de dugout leegmaken en het veld verlaten. Pas wanneer een team het veld verlaten heeft, kan een volgend team het veld (en de bijbehorende dugout) betreden.
- We doen geen shake-hands and geen yell. Teams stellen direct op.
- We adviseren om cornermaskers na elk gebruik te desinfecteren en de helm/handschoenen van wisselkeepers na elke wedstrijd.

Publiek en ouders
- Er mag geen publiek op het terrein aanwezig zijn.
- Alleen coaches, scheidsrechters en eventueel een teambegeleider mogen teams bij wedstrijden begeleiden.

Tot slot
Het naleven van alle protocollen en regels kunnen wij (besturen van alle AMVJ verenigingen) helaas niet alleen. Help mee en spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden. Heb je nog vragen of suggesties, dan kan je die altijd stellen bij de verenigingsmanager: [email protected].
 
10-7  Zomervakantie
4-8  Zomeravondhockey
11-8  Zomeravondhockey
12-8  Panasj kamp
16-8  Panasj kamp
16-8  Start trainingen selectie en ster...
18-8  Prepkamp D