6E517665-06FE-4FB0-9261-E5F277DAC770.jpeg 5D207589-5590-4E88-8D58-FDD7C330FF3E.jpeg 9C222782-A9F0-48F2-A8C6-00058DFCD79C.jpeg 076B332A-E501-4779-9428-9B588867533B.jpeg jongenshockey-siteheaderV3.jpg 367C6B54-12A7-4023-AB22-113BB6946A34.jpeg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

CORONA MAATREGELEN op Sportpark 't Loopveld bij AMVJ

30-9-2020
Nieuwsafbeelding

Update 13-10-2020:

Woensdag 14 oktober zal HC AMVJ met een uitgebreide update komen.

----------

Vanaf dinsdag 28 september (18.00u) zijn de volgende maatregelen van kracht:

 

Geen publiek: Toeschouwers zijn helaas niet meer welkom bij trainingen en wedstrijden. 

 

Alleen coaches, scheidsrechters en eventueel een teambegeleider mogen teams bij wedstrijden begeleiden. Ouders van kinderen t/m 17 jaar, die rijden bij uitwedstrijden, vallen als chauffeur onder teambegeleiding en mogen blijven kijken naar de wedstrijd met inachtneming van de 1,5 meter. Het advies van de KNHB is om niet met meer auto's te rijden dan strikt noodzakelijk. Bij AMVJ mogen er per team niet meer dan 4 begeleiders mee het terrein op.

Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 40 personen (buiten). Na afloop van het sporten geldt dit wel. Het is dus de bedoeling dat je na afloop van de training of wedstrijd het terrein zo snel mogelijk verlaat. Ook geldt na het sporten de maximale groepsgrootte van 4 personen voor personen vanaf 13 jaar.

 

We verzoeken ieder team om niet meer dan 30 minuten voor de wedstrijd aanwezig te zijn op het terrein.

Clubhuis gesloten: tot nader order is het clubhuis helaas dicht.

De uitgebreide maatregelen zijn hieronder te lezen!

Vanwege deze maatregelen zal de poortdienst door ouders en senioren per direct weer ingesteld worden, om bovenstaande maatregelen te handhaven, hetgeen we als AMVJ ook verplicht zijn te regelen. Dit kan alleen als we ook dit met en voor elkaar doen. Dus meld je via je teambegeleider of aanvoerder aan voor een dienst, want hoe meer handen, hoe minder werk voor iedereen. Laten we ook dit als #AMVJfamily samen aan gaan!

-----

 

Algemene uitgangspunten

- Blijf thuis bij klachten en laat je testen.
- Was vaak je handen met water en zeep.
- Houd 1,5 m afstand tot personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens spelsituaties).
- Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
- Schud geen handen, ook geen shake hands voor de wedstrijd.

Besmetting binnen het team?
- Besmette spelers of spelers die verplicht worden gesteld in quarantaine te gaan, blijven thuis en nemen niet deel aan wedstrijden, trainingen of andere clubactiviteiten. Wij vragen iedereen om hierin zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen.
- Positief getest? Meld een positieve test altijd bij [email protected].
- Bij een besmetting binnen een team, bepaalt de GGD op basis van bron- en contactonderzoek de gevolgen voor de rest van het team. Over het algemeen verblijven hockeyers tijdens een wedstrijd of training niet meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van een andere persoon en zal de GGD teamgenoten zien als "overige niet nauwe contacten”. Deze spelers mogen blijven deelnemen aan wedstrijden maar moeten hun gezondheidssituatie goed in de gaten houden en thuis blijven zodra een van de door de overheid genoemde klachten optreedt. Daarbij geldt: safety first, neem je verantwoordelijkheid!
- In beginsel worden alle wedstrijden gespeeld, ook als er in een team een of meerdere personen positief getest zijn op het coronavirus of personen in quarantaine zijn gesteld. Mocht een team onverhoopt in de problemen komen, schakel dan tijdig met het wedstrijdsecretariaat over de mogelijkheden tot verzetten van de wedstrijd.

Registratie AMVJ terrein voor begeleiding
- Voor begeleiders van het team blijft registratie noodzakelijk via https://amvj.amsterdam/gez ondheidscheck of gebruikmakend van de QR-code bij de ingangen van het terrein. 
- Spelers registeren hun aanwezigheid in de AMVJ app voor trainingen en in het DWF voor wedstrijden.

Het AMVJ terrein: 1,5 meter afstand!
Iedereen is rondom de velden en in het clubhuis verplicht om 1,5 meter afstand te houden. De uitzonderingen zijn:

- Tijdens spelsituaties hoeft geen afstand gehouden te worden.
- Jongeren t/m 17 jaar (ABC categorie) hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
- Kinderen t/m 12 jaar (t/m D categorie) hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot anderen. 
- Personen die tot één huishouden/gezin behoren hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

Kleedkamers
De kleedkamers mogen niet gebruikt worden. Op basis van de beperkte aantal kleedkamers is het helaas niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden in de kleedkamers. Daarom verzoeken we iedereen (zowel AMVJ spelers als spelers van de tegenstander) omgekleed naar wedstrijden/trainingen te komen. Wij hopen op begrip hiervoor. Teambesprekingen mogen dus niet in de kleedkamers plaatsvinden maar vinden plaats buiten op het gras of rond het clubhuis. Let op de 1,5 meter afstand tijdens de teambespreking!

Sport specifieke regels
- Hesjes worden na de training gewassen door de verantwoordelijke binnen het team. 
- Sporters kunnen worden geweigerd of naar huis worden gestuurd tijdens de training bij (vermoeden) van klachten.
- Drink alleen uit de eigen bidon.
- Bij vervoer van spelers uit meerdere huishoudens van en naar een sportcomplex wordt een mondkapje in de auto geadviseerd.
- De ouder van een wisselkeeper mag zichzelf zien als noodzakelijk begeleider en mag mee het terrein op, om het pak te pakken, te helpen met aankleden en aan het eind weer omkleden/wegleggen. Tijdens de training/wedstrijd moet je helaas het terrein af.

Tijdens wedstrijden
- Het DWF laat zien wie een wedstrijd heeft gespeeld. Dit helpt een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD. Dit wordt gedaan in de AMVJ app. Dit is verplicht om in te vullen!
- Het is belangrijk dat de spelers en begeleiding van teams na afloop van een wedstrijd en met inachtneming van de geldende afstandsbepalingen, zo snel mogelijk de dugout leegmaken en het veld verlaten. Pas wanneer een team het veld verlaten heeft, kan een volgend team het veld (en de bijbehorende dugout) betreden.
- We doen geen shake-hands and geen yell. Teams stellen direct op.
- Vanaf 18 jaar: de 1,5 meter afstand mag alleen tijdens spelsituaties worden genegeerd maar moet in alle andere situaties ook op het veld gehandhaafd worden, dus ook tijdens rustmomenten en wisselbeurten. Ook op en rondom de dug-out. Coaches en begeleiders van 18 jaar of ouder dienen ten opzichte van elke andere persoon afstand te behouden.
- We adviseren om cornermaskers na elk gebruik te desinfecteren en de helm/handschoenen van wisselkeepers na elke wedstrijd.

Publiek en ouders
- Er mag geen publiek op het terrein aanwezig zijn.
- Alleen coaches, scheidsrechters en eventueel een teambegeleider mogen teams bij wedstrijden begeleiden.
- Ouders van kinderen t/m 17 jaar, die rijden bij uitwedstrijden, vallen als chauffeur onder teambegeleiding en mogen blijven kijken naar de wedstrijd met inachtneming van de 1,5 meter. Het advies van de KNHB is om niet met meer auto's te rijden dan strikt noodzakelijk. Bij AMVJ mogen er per team niet meer dan 4 begeleiders het terrein op.

Tot slot
Het naleven van alle protocollen en regels kunnen wij (besturen van alle AMVJ verenigingen) helaas niet alleen. Help mee en spreek elkaar aan en vooral: neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan deze regels te houden. Heb je nog vragen of suggesties, dan kan je die altijd stellen bij de verenigingsmanager: [email protected].

 

 

 
21-10  Scheidsrechtersexamen: ONLINE
26-10  Vergadering CL JJ
4-11  Scheidsrechtersexamen
11-11  Sint Maarten (geen jongste jeugd ...
19-12  Kerstvakantie
20-2  Voorjaarsvakantie
1-3  Coachavond ABCD breedte + JJ