9C222782-A9F0-48F2-A8C6-00058DFCD79C.jpeg 5D207589-5590-4E88-8D58-FDD7C330FF3E.jpeg 6E517665-06FE-4FB0-9261-E5F277DAC770.jpeg 367C6B54-12A7-4023-AB22-113BB6946A34.jpeg 076B332A-E501-4779-9428-9B588867533B.jpeg jongenshockey-siteheaderV3.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Update: nieuw AMVJ tenue

14-9-2020
Nieuwsafbeelding
Update: we zijn blij te kunnen melden dat de 1e levering van ons nieuwe tenue binnen is. Teams die hun tenue kunnen ophalen, hebben daarvan bericht gehad. Voor de overige teams komt z.s.m. ook bericht dat het nieuwe tenue klaar ligt. Wacht aub op dat bericht, want er is nu nog niet voldoende van alles voorradig. In dat geval kom je voor niets en word je weer naar huis gestuurd.

——

Begin augustus waren we zeer verheugd te melden dat Reece eind augustus ons nieuwe AMVJ tenue bij Hockey District zou afleveren. Helaas heeft Reece ons onlangs laten weten dat vanwege extra corona-maatregelen in hun fabriek de productie en levering is vertraagd.  

Dit is erg jammer, want we waren graag met heel AMVJ de competitie gestart in het nieuwe tenue, incl. onze nieuwe sponsoren erop. Helaas is dit overmacht, maar wat nu? Gelukkig zijn de meeste van onze leden nog in bezit van het huidige tenue, maar natuurlijk hebben we ook ieder jaar weer instroom van veel nieuwe leden. 

Lees onderstaande info daarom goed door, zodat je weet wat te doen. Zeker ook van belang als je dus nog NIET in bezit bent van een tenue.
                                  
Teams/spelers WEL in bezit van huidige tenue:
- Alle teams en/of leden die nog in bezit van huidige tenue, dragen dit tijdens de wedstrijden van de voorcompetitie c.q. totdat het nieuwe tenue binnen is, nog gewoon door;
- Alle keepers zijn al in bezit van zwart-witte keepersshirt en dragen dit tijdens de wedstrijden. Keepers die bij AMVJ in het systeem geregistreerd staan als keeper, krijgen in principe geen tenue (zij krijgen dus ook geen factuur hiervoor), behalve als zij wel een maat hebben doorgegeven. In dat geval is er WEL een tenue besteld en krijg je dus WEL een factuur. Mocht je twijfelen als (ouder van) keeper of je wel of niet een maat hebt doorgegeven, dan kan je altijd even mailen naar [email protected]

SENIOREN: Nieuwe teams/spelers NIET in bezit van huidige tenue:

- Voor de nieuwe teams: de TC zal contact met jullie opnemen om te kijken wat een oplossing kan zijn voor de eerste paar wedstrijden.
- Mochten er in jouw team een aantal spelers zijn zonder AMVJ tenue, probeer het dan binnen het team op te lossen. Kijk of je teamgenoten hebt met een extra shirt bijvoorbeeld, of probeer het via je aanvoerder bij andere teams in je cluster.
- Voor trainingsleden is geen tenue besteld, behalve als zij expliciet bij de TC hebben aangegeven wel een tenue te willen (wil je als trainingslid alsnog een tenue, geef dit dan even door aan de TC).
- Toch nog vragen of iets onduidelijk: laat de aanvoerder dan even contact opnemen of mailen naar [email protected] en er wordt met jullie naar een passende oplossing gekeken!


JONGSTE JEUGD: Nieuwe teams/spelers NIET in bezit van huidige tenue:
- Vooral de F-teams hebben nog geen tenue, aangezien zij nu voor het eerst competitie gaan spelen. Hiervoor hebben wij een tijdelijke oplossing bedacht voor het shirt. Wij nemen ASAP contact op met de categorieleiders en teambegeleiders om dit te regelen.
- Verder zijn er in de 6E en 8E-teams ook een aantal kinderen die nieuw bij AMVJ zijn en dus ook nog geen tenue hebben. Ook voor deze kinderen is er een alternatief shirt en kunnen de teambegeleiders via [email protected] o.v.v. GEEN TENUE de naam van de speler, het team en kledingmaat doorgeven. Dan wordt dit via de teambegeleider ook geregeld!
- Verder blijft staan, zoals reeds door onze verenigingsmanager in de Start seizoen-info aangegeven, dat het voor nu ook echt prima als je een donker broekje/rokje en lichtblauwe sokken draagt. Voor de teambegeleiders wel even slim om intern in het team te checken of dit voor iedereen lukt voor zaterdag 5 september, de start van de competitie. 

JUNIOREN: Nieuwe teams/spelers NIET in bezit van huidige tenue:
- Bij de junioren teams hebben we voornamelijk bestaande leden en die zijn allen in bezit van huidige tenue, dus hier voorzien we voor nu geen problemen.
- Alleen bij MD8 zijn er, net als bij de JJ, diverse nieuwe meisjes, hierover nemen we ASAP contact op, om ook hier een alternatief shirt te regelen.
- Voor de los ingestroomde nieuwe junioren is vaak i.o.m. Loet en/of je eigen coach al een oplossing gevonden. Maar ook hier kunnen de teambegeleiders, mochten ze toch nog iemand in hun team hebben die geen shirt heeft, mailen naar [email protected] o.v.v. GEEN TENUE de naam van de speler, het team en kledingmaat doorgeven. Dan wordt via de teambegeleider gekeken of hier ook een oplossing voor is. 
                                   
Zodra het nieuwe tenue beschikbaar is, zullen we de teams per categorie / per groep informeren over de afhaaldata bij Hockey District. Bij Hockey District ligt dan een AMVJ namenlijst met de bestelde tenues op maat en er vindt registratie plaats bij ’t ophalen. Ook als je geen tenue hebt besteld (omdat je bijvoorbeeld na 1 juni pas lid bent geworden), staat jouw naam op de lijst. Hockey District staat natuurlijk nu wel al klaar voor trainingspakken, sticks, schoenen, tassen en andere benodigdheden.

De betaling van het tenue zal, zoals reeds eerder aangekondigd en besloten in de ALV van 2 juli jl. plaatsvinden via eenmalige bijdrage die tegelijk met de veldcontributie 2020/2021 geïnd zal worden (compleet wedstrijdtenue (shirt, broekje/rokje, kousen) all-in prijs van €45 junioren /€50 senioren). 

We vertrouwen erop iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, toch nog vragen, check bij je aanvoerder of teambegeleider! 
 
21-9  Introcursus nieuwe hockeyouders (...
23-9  Scheidsrechterscursus ouders 2020...
29-9  Workshop positief coachen
30-9  Scheidsrechterscursus ouders 2020...
7-10  Scheidsrechtersexamen
10-10  Herfstvakantie
19-10  Vergadering CL ABCD