367C6B54-12A7-4023-AB22-113BB6946A34.jpeg 5D207589-5590-4E88-8D58-FDD7C330FF3E.jpeg 076B332A-E501-4779-9428-9B588867533B.jpeg 9C222782-A9F0-48F2-A8C6-00058DFCD79C.jpeg jongenshockey-siteheaderV3.jpg 6E517665-06FE-4FB0-9261-E5F277DAC770.jpeg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

What's NEWs - de gezichten achter de TikkieTakkie

10-6-2020

De terrassen op, de lanen in! Sinds je de vorige nieuwsbrief ontving, hebben we weer de nodige stappen richting het ‘normale leven’. Uw favoriete TikkieTakkie-redactie ruikt de zomer (en het altijd gezellige zomerhockey) al! Hoe het zomeraanbod er met inachtneming van de maatregelen er precies uit gaat zien, hoor je later. Stay tuned!


Over die AMVJ-redactie gesproken… wie behoren daar eigenlijk toe? Nou, zet een PhD-student Bewegingswetenschappen/Athletic Skills Trainer, een teambegeleider, een marketing- en eventmanager, een bevlogen bewegingsspecialist, een journalist én nog twee bescheiden doch bekende AMVJ-gezichten bij elkaar, en je hebt een gelegenheidsredactie die samenwerkt als een geoliede machine! 


Zo veel verschillende beroepen, met allemaal één ding gemeen: hart voor onze mooie club AMVJ. We maken de nieuwsbrief iedere twee weken met veel plezier en hopen dat jij er net zo van geniet!


Wie wij zijn


Annelies Brocken

"Als verenigingsmanager, technisch coördinator Jongste jeugd en Athletic Skills Model trainer, heb ik altijd wel wat te doen op AMVJ! Ik ben onder meer verantwoordelijk voor de communicatie naar leden, het ondersteunen van bestuur en commissies, ik verzorg de voorbereiding en begeleiding van trainingen, onderhoud contact met coaches, team- en categoriebegeleiders en geef extra trainingen aan de 8E en D volgens de Athletic Skills Model-visie (breed motorisch opleiden zodat kinderen betere bewegers worden). Voor bovenstaande taken ben ik in dienst bij AMVJ en krijg ik betaald. Ik vind echter dat ieder lid ook vrijwillig iets moet terugdoen voor de club. Daarom ben ik vrijwilliger bij de materiaalcommissie. En daarnaast ben ik keeper bij Dames 3 en doe ik een PhD aan de VU!”


Yara Hooglugt

"Een paar seizoenen geleden kwam ik bij AMVJ in Dames 4 hockeyen, en sindsdien rol ik iedere week weer over het veld van het lachen – én geniet ik ook nog eens van een fanatiek potje hockey. Ik ben journalist en schrijf onder anderen voor De Telegraaf, OneWorld en een aantal sportwebsites en wil me uiteindelijk volledig gaan specialiseren in de sportjournalistiek. Daar kun je deze nieuwsbrief prima onder scharen!”


Joyce Langemeijer

"Ik ben al jaren actief als teambegeleider en categorieleider binnen de jeugdafdeling. Met 2 kids bij AMVJ (Mika in MC2 en Noah in JD1) en onze jongste (Tom) die bij Myra aan G-hockey doet, ben ik als hockey mom ook veel langs de lijn te vinden. AMVJ voelt voor ons als een warm bad en veilige haven waar onze kinderen en ikzelf meerdere uren per week, met veel (hockey)plezier doorbrengen (#AMVJfamily)!”


Loet Niesert

"Ik ben 29 jaar oud, opgegroeid in Maarssen en daar hele jeugd bij Maarssen gehockeyd tot H1. Ik heb een studie Bewegingswetenschappen afgerond in Amsterdam en ben in mijn studententijd gaan hockeyen bij AMVJ H1. Nu speel ik in H2. Sinds 4 jaar ben ik fulltime bezig op AMVJ met mijn grootste passie: hockeytraining geven en coachen. Op dit moment ben ik Technisch Coördinator, JC1-coach en assistent bij D1 (en nog vele andere teams). Ik ben elke dag op AMVJ en vind dat het mooiste wat er is!”


Marlous Roelofs

"Ik kwam in 2010 naar Amsterdam om Media en Communicatie te studeren. Inmiddels alweer een paar jaar werkzaam als marketing & eventmanager bij een scale-up organisatie. Na een aantal seizoenen Dames 1, ben ik gaan spelen bij Dames 2, maar sinds dit seizoen weer bij D1 op 't veld te vinden! Hockey is al 20 jaar een groot onderdeel van mijn leven en ik ben nog lang niet van plan hiermee te stoppen!”


Raoul Grevenstuk en Jeroen Kagenaar

Tot slot deze twee bescheiden AMVJ-rotten: wie kent ze niet? Raoul en Jeroen, de creatieve breinen, de professionals, de oude rotten in het hockeyvak. Niet meer weg te denken van AMVJ als trainer, als coachduo én als clubmeubilair.


Tot snel op de club!

Annelies Brocken, Raoul Grevenstuk, Yara Hooglugt, Jeroen Kagenaar, Joyce Langemeijer, Loet Niesert, Marlous Roelofs

 
4-7  Zomervakantie
15-7  Instuiftraining 2e jaars F
15-7  Instuiftraining E
15-7  Instuiftraining D
22-7  Instuiftraining 2e jaars F
22-7  Instuiftraining E
22-7  Instuiftraining D