9C222782-A9F0-48F2-A8C6-00058DFCD79C.jpeg 6E517665-06FE-4FB0-9261-E5F277DAC770.jpeg jongenshockey-siteheaderV3.jpg 367C6B54-12A7-4023-AB22-113BB6946A34.jpeg 5D207589-5590-4E88-8D58-FDD7C330FF3E.jpeg 076B332A-E501-4779-9428-9B588867533B.jpeg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

FAQ junioren nieuw tenue HC AMVJ

26-5-2020
Nieuwsafbeelding

Waarom een nieuw tenue en waarom nu? Als club zijn wij afhankelijk van sponsorinkomsten om de club draaiende te houden. Hierdoor kunnen wij een aantrekkelijke contributie hanteren bij AMVJ. Het werven van sponsoren proberen wij met zo min mogelijk impact te organiseren, o.a door verlenging van bestaande contracten met leveranciers. Dit seizoen loopt het contract met Adidas af en een verlenging van dit contract is helaas geen optie. Onze vrijwilligers zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest om een nieuwe goede leverancier te vinden met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor zijn we uitgekomen bij Reece als kledingsponsor met daarnaast enkele mooie extra shirt sponsoren, welke komende dagen bekend worden gemaakt. En bij nieuwe sponsoren hoort een nieuw tenue.


Wat kost het nieuwe tenue? Met Reece en Hockeydistrict hebben we een mooie introductieactie (alléén voor komend seizoen) af kunnen spreken: een compleet wedstrijdtenue (shirt, broekje/rokje, kousen) de all-in prijs van €45 voor junioren en €50 voor senioren. Retailprijs voor een set is €85 voor junioren en €95 voor senioren.


Welke prijs geldt voor de junioren met een senioren maat? Voor alle junioren geldt dezelfde prijs introductieprijs, dus €45. Na afloop van de introductieactie betalen alle leden de normale prijs van de kleding, ongeacht of ze junior of senior zijn.


Hoe vindt de betaling van de nieuwe tenues plaats? Om deze gereduceerde prijs aan te bieden, verloopt de betaling voor de leden via de club. Eenmalige betaling van de nieuwe tenues zal plaatsvinden tegelijkertijd met het innen van de veldcontributie aan het begin van het seizoen. Dit wordt in stemming gebracht op de komende ALV waarna de tenues voor de start van het nieuwe seizoen in de winkel van Hockeydistrict kunnen worden opgehaald.


Wie worden de nieuwe sponsoren? Er zijn de afgelopen periode een aantal prachtige sponsoren vastgelegd. We stellen ze de komende periode een voor een aan je voor!


Ik ben van plan nog maar 1 jaar te blijven hockeyen. Moet ik het nieuwe tenue ook aanschaffen? Het nieuwe tenue is vanaf de start van het nieuwe seizoen 2020/2021 het verplichte wedstrijdtenue voor HC AMVJ. Dit geldt voor alle leden die deelnemen aan de KNHB-competitie. Het is natuurlijk wel mogelijk om het shirt na 1 jaar weer te verkopen via de AMVJ kledingbeurs of Marktplaats.  


Ik heb net een nieuw AMVJ tenue aangeschaft. Moet ik het nieuwe tenue ook aanschaffen? Het nieuwe tenue is vanaf de start van het nieuwe seizoen 2020/2021 het verplichte wedstrijdtenue voor HC AMVJ. Dit geldt voor alle leden die deelnemen aan de KNHB-competitie.


Hoe zit het met rugnummers? Het aanbrengen van de rugnummers wordt door HockeyDistrict verzorgd. We zullen jullie hierover nog informeren.


Komen er ook uit shirts en uit sokken? Er komen uit-shirts en -sokken. We zullen jullie hierover nog informeren. 


Komt er ook een trainingspak? Ja, er komt ook een Reece trainingspak. Hierover volgt later meer info. 


Hoe bestel ik het nieuwe tenue? Geef uiterlijk vrijdag 29 mei bij je teambegeleider (junioren) aan welke maat je wilt bestellen voor shirt, rokje/broekje en sokken. De hockeyschool kinderen en nieuwe leden nog zonder team(begeleider) geven het aan via deze link.


Mag ik ook 2 shirts/rokjes/broekjes/paar sokken bestellen? Dat kan, alleen geldt maar voor 1 set de introductieprijs. De extra kleding die buiten deze set om besteld wordt, wordt bij het ophalen bij HockeyDistrict betaald.

 

Ik weet niet welke maat ik heb. Waar kan ik passen? Voor de jongste jeugd en D is er nog 1 mogelijkheid om buiten het hek het tenue te bekijken en eventueel te passen: woensdag 27 mei: 1430-1815. 

Let op: je kan alleen passen buiten het hek, niet in de kleedkamer. Houd er rekening mee dat passen voor eigen verantwoordelijkheid is, wij gaan ervan uit dat jullie rekening houden met de geldende regels m.b.t. afstand houden

Voor A/B/C jeugd geldt dat ze junioren maten op donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei bij HD kunnen passen. Voor A/B/C jeugd met senioren maten zie senioren. 


Ik ben keeper, dus ik gebruik geen tenue maar een keepersshirt. Moet ik ook betalen voor het tenue? Voor vaste keepers geldt dat zij het nieuwe tenue niet hoeven aan te schaffen. Er komen ook Reece keepersshirts, hier komt binnenkort meer informatie over. Uiteraard moet AMVJ wel weten dat je vaste keeper bent, vraag aan jouw teambegeleider om dit duidelijk in het excel bestand te zetten.


Komen er ook keepersshirts? Er komen ook Reece keepersshirts, hier komt binnenkort meer informatie over.


Moeten mini-Eagles en hockeyschool leden ook een tenue aanschaffen? Het nieuwe tenue is vanaf de start van het nieuwe seizoen 2020/2021 het verplichte wedstrijdtenue voor HC AMVJ. Dit geldt voor alle leden die deelnemen aan de KNHB-competitie. Mini-Eagles en hockeyschool leden nemen geen deel aan de officiële KNHB competitie. Zij zijn niet verplicht het nieuwe tenue aan te schaffen maar krijgen wel de gelegenheid dat te doen voor de introductieprijs.


Is er een overgangsfase waarin er nog in het Adidastenue gehockeyd mag worden? Het nieuwe tenue is vanaf de start van het nieuwe seizoen 2020/2021 het verplichte wedstrijdtenue voor HC AMVJ. Dit geldt voor alle leden die deelnemen aan de KNHB-competitie.

 

 
15-5  Instuifwedstrijden 2e jaars F t/m A
19-5  Instuiftraining 27+ (19-05-2021)
19-5  Instuifwedstrijden SR t/m 26 jaar...
1-6  Deadline opzeggen lidmaatschap se...
6-6  Bekendmaking teamindeling 2021-20...
15-6  Witte rookavond F (online)
15-6  Witte rookavond 6E (online)