JD1.jpg _57A7031.jpg IMG_0812-2.JPG beestige opening.jpg D1 foto 2016.jpg unnamed-7.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwe hockeyouder? Meld je aan voor de introcursus!

3-9-2019
Nieuwsafbeelding
Beste ouders! 

Jullie kinderen hockeyen met veel plezier bij HC AMVJ. Ze komen thuis en vertellen over wat ze geleerd hebben: de push, een trappetje, een turn. Waar hébben ze het over? Herkenbaar? Doe dan mee aan de introcursus op HC AMVJ speciaal voor nieuwe hockeyouders!

Er zijn bij HC AMVJ veel ouders zonder hockeyachtergrond. Dat is alleen maar leuk. Iedereen is namelijk welkom bij HC AMVJ. Het spelletje wordt een stuk leuker wanneer je de termen en regels begrijpt en wellicht ook zelf een beetje kan. Hoe gaaf als je zelf ook kan meepraten over hockey?

HC AMVJ organiseert speciaal voor deze ouders in september weer een reeks van drie (maandag)avonden om de basis van het hockey bij te brengen. De avonden vinden plaats op 16, 23 en 30 september van 19.30-21.00 uur op het Loopveld. 

Naast een deel theorie over HC AMVJ, hockeytermen en spelregels gaan we zeker ook het veld op om het zelf te proberen onder leiding van een professionele trainer! Trek je sportieve kleding aan, op de club hebben we genoeg sticks te leen! We sluiten elke avond af met een drankje in het clubhuis.

Er is beperkt plaats en de ervaring leert dat de aanmeldingen snel binnenkomen. 

Aanmelden kan via de LISA app: log in, ga naar 'meer', ga naar 'evenementen' en meld je aan (onder de naam van je kind). Schrijf bij de opmerkingen de naam van de deelnemer. Kosten voor de intro cursus (3 avonden) zijn €15 per deelnemer. Je kan direct via Ideal betalen. 

We zien de aanmeldingen graag tegemoet! Mochten er nog vragen zijn, mail dan gerust naar [email protected]

Groet, 

Annelies Brocken (verenigingsmanager)
Michelle vd Berk (arbitragecommissie) 
Martine Behrens (secretaris van het bestuur van HC AMVJ)
 
20-1  Winterhockey EF
24-1  Wintertraining ABCD
24-1  Basisopleiding KNHB
27-1  Winterhockey EF
29-1  Basisopleiding KNHB
31-1  Wintertraining ABCD
31-1  Basisopleiding KNHB