IMG_0812-2.JPG JD1.jpg beestige opening.jpg unnamed-7.jpg _57A7031.jpg D1 foto 2016.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zaalhockey 8E, ABCD en SR: deadline inschrijving 15 september!

26-8-2019
Nieuwsafbeelding

ZAALHOCKEY 2019-2020

 

Ofschoon het volgende zaalhockeyseizoen nog ver weg lijkt, bereiden wij ons daar nu alweer op voor. Door de elf- en achttallen zal er vanaf eind november tot halverwege februari in de zaal getraind en gespeeld kunnen worden. De precieze data worden later bekend gemaakt en zijn afhankelijk van poule-indeling en wedstrijdplanning door de bond. Deze worden in november bekend gemaakt. 

 

Er zal eenmaal in de week getraind worden in de Borchlandhal. In het weekend speel je twee wedstrijden vlak achter elkaar op dezelfde dag. Afhankelijk van de poule-indeling kan dat op een zaterdag of zondag zijn. De kosten voor zaalhockey bedragen €85 en de toeslag voor selectie- en opleidingsteams zal €25 zijn. 

 

Graag willen wij weten of je komende winter wil zaalhockeyen. Inschrijven doe je door simpelweg in te loggen via de AMVJ website of de AMVJ-app. Daar kun je vervolgens bij evenementen onder ‘zaalhockey’ jezelf opgeven. 

 

Opgelet: Deelname is verplicht voor de selectie- en opleidingteams. Spelers van deze teams moeten zich individueel opgeven.

 

De uiterste inschrijvingsdatum voor de elf- en achttallen is zondag 15 september 2019. Daarna is het ook echt niet meer mogelijk je nog op te geven. Mocht de inschrijving niet lukken en/of heb je nog vragen, neem dan even contact met ons op via [email protected]

 

Voor de jongste jeugd (F-jes en 6-tallen) bieden wij ook zaalhockey training aan. Daar zal nog nadere informatie over volgen.

 

de Zaalhockey Commissie

 
20-1  Winterhockey EF
24-1  Wintertraining ABCD
24-1  Basisopleiding KNHB
27-1  Winterhockey EF
29-1  Basisopleiding KNHB
31-1  Wintertraining ABCD
31-1  Basisopleiding KNHB