D1 foto 2016.jpg beestige opening.jpg unnamed-7.jpg _57A7031.jpg JD1.jpg IMG_0812-2.JPG
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Wat een seizoen!

3-7-2019
Nieuwsafbeelding
Beste leden,

Wat een seizoen! Promotie Heren 1 (dat twee jaar geleden ook al is gepromoveerd), en ook Heren 2, 3 en Heren Jong 2, maar ook Dames 12, 15, 16, 17 en 18. En bij de jeugd de MC1 die kampioen werd in de IDC. Allemaal hele mooie prestaties. 

Maar daar bleef het niet bij. Dames 1 en Heren 1 reikten ook ver in de Silvercup, met als hoogtepunt de dubbele halve finale in het Wagener stadion, waar de heren jammerlijk verloren, maar de dames wonnen en doorgingen naar de finale. Voor de club was het een geweldige avond met honderden leden en fans op de tribune. De fabelachtige shootout van Josephine is een heuse hit geworden. De finale werd gespeeld op Schaerweijde waar ook veel leden naartoe togen om het team aan te moedigen. Helaas hielp dat niet en ging de tegenstander EHV met de Cup vandoor. Desalniettemin heeft ook Dames 1 een mooi seizoen gedraaid na de promotie vorig jaar. Tot slot moeten we hier de prestaties van Dames Jong 1 noemen. Dit team komt goeddeels voort uit eigen jeugd. De dames hebben gespeeld om het landskampioenschap en zijn daar als tweede geëindigd. Weer een hele mooie prestatie waar de club erg trots op is. 

Voor nu even rust, maar we gaan met veel zin komend seizoen in. We zullen inzetten op verdere verbetering van de accommodatie. Het scorebord, dat daarvan onderdeel is, is afgelopen week geplaatst met dank aan de hoofdsponsoren Zicht Optiek (http://zichtoptiek.nl) en happyhappyjoyjoy (https://www.happyhappyjoyjoy.asia/nl). Maar we zullen doorpakken en ook de videotoren een andere plek geven aan de overkant van veld 1 en we hebben een plan in ontwikkeling voor een oefenveld naast het clubhuis en een tribune achter het doel van veld 1. Het gaat bij elkaar om behoorlijke investeringen. Met ideeën of sponsortoezeggingen kan men zich wenden tot ondergetekende ([email protected]). 

Komend seizoen zullen we verder inzetten op evenementen voor jong en oud, de werving van meer actieve vrijwilligers en het blijven zoeken naar meer balans in het ledenbestand (heren/jongens vs dames/meisjes). 

Ik wens iedereen een fijne vakantie. Wees aardig voor elkaar en jezelf! 

Groetend, Han Beekhuizen

 
20-1  Winterhockey EF
24-1  Wintertraining ABCD
24-1  Basisopleiding KNHB
27-1  Winterhockey EF
29-1  Basisopleiding KNHB
31-1  Wintertraining ABCD
31-1  Basisopleiding KNHB