unnamed-7.jpg IMG_0812-2.JPG beestige opening.jpg JD1.jpg _57A7031.jpg D1 foto 2016.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Teamindeling Jongste Jeugd 2019-2020 is bekend!

9-6-2019
Nieuwsafbeelding
TEAMINDELING JONGSTE JEUGD 2019-2020

De teamindeling voor de jongste jeugd voor het seizoen 2019 - 2020 is bekend! Het was een hele puzzel om alle kinderen een goed plekje te geven, maar het is weer gelukt. Bij de teamindeling staat ook vermeld wanneer je nog voor de zomervakantie wordt verwacht voor een training, ophalen materialen en een oefenwedstrijd met je nieuwe team.

Het document kan je vinden als je inlogt via je computer op de website van HC AMVJ. Achter deze inlog kom je bij 'club', 'documenten' en 'teamindelingen' en dan het document over de jongste jeugd. 

Teamindeling F:
Bij de teamindeling voor de F is rekening gehouden met voorkeur voor vriendinnetjes en postcodegebied. Helaas hebben we niet met álle voorkeuren rekening kunnen houden, maar we hopen de teams zo goed mogelijk te hebben samengesteld.

Teamindeling 6E:
De F team zijn als team doorgeschoven naar de 6-tallen. In teams waar kinderen stopten door verhuizingen of andere redenen, zijn kinderen van de wachtlijst geplaatst (op basis van vriendinnetjes of postcodegebied).

Teamindeling M8E:
Bij de meisjes 8E zijn er weer 6 teams van 10/11 meisjes gevormd. Bij het samenstellen van de M8E1/2 en M8E3/4/5/6 is o.a. gelet op opkomst trainingen/wedstrijden, motivatie en beleving van het spelletje, om zo weer passende teams te vormen. Hierbij hebben wij input gekregen van trainers, coaches en technische staf. 

Teamindeling J8E:
Bij de jongens 8E zijn er 3 teams van 10/9 jongens gevormd. Bij het samenstellen van de teams is de input van de trainers, coaches en teambegeleiders meegenomen om tot een zo goed mogelijke indeling te komen.

A.s. woensdagavond 19 juni is om 19.30 uur de witte rookavond voor alle Jongste Jeugdteams in het clubhuis van AMVJ. Dit is een zeer belangrijke informatieavond waarbij jullie als ouders informatie van de club krijgen, maar waarbij ook de rollen in het team verdeeld gaan worden. Van ieder kind verwachten we ten minste 1 ouder! Kun je niet, geef dat dan even door aan je categorieleider! Deze avond is bedoeld als optimale voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

Als er prangende vragen zijn over de indeling dan kan je die per mail stellen via [email protected]

Heel veel plezier en succes met je nieuwe team!
 
13-7  Zomervakantie
16-8  EK Hockey
19-8  Selectieteams JR starten met trainen
21-8  PREPkamp D categorie
21-8  Laatste zomeravond hockey!
22-8  PREPkamp C categorie
23-8  Seizoensopening AB categorie