_57A7031.jpg JD1.jpg D1 foto 2016.jpg unnamed-7.jpg beestige opening.jpg IMG_0812-2.JPG
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Informatie opzegging HC AMVJ (junioren)

27-3-2019
Nieuwsafbeelding

Wie volgend seizoen géén lid meer wil zijn van AMVJ, dient een schriftelijke opzegging uiterlijk 1 mei 2019 te mailen naar het ledensecretariaat

[email protected]Let op: opzeggen bij je aanvoerder, teamgenoten, trainer, coach, teambegeleider, categorieleider etc. is niet voldoende. De opzegging is pas geldig wanneer je een bevestiging van de opzegging hebt ontvangen van het ledensecretariaat. Als je niet tijdig afmeldt, blijf je lid voor 2019-2020 en dus contributie verschuldigd. Bedenk dus tijdig of je volgend seizoen nog kan & wil doorgaan met hockeyen bij AMVJ. Wij hopen uiteraard van wel!

 

Als je opzegging nog afhankelijk is van onbekende factoren (bijv. mogelijke verhuizing, inloting op een Universiteit/Hogeschool, herstel van blessure) geef dit dan ook door, dan kan de TC junioren hier rekening mee houden bij de teamindelingen en eventueel iemand ‘in reserve' houden voor jouw plek.

 

Heb je specifieke wensen ten aanzien van de teamindeling volgend jaar (bijv. met vriendinnen in een team, ambitie om in een sterkte-breedteteam te spelen, vervroegd doorstromen naar een oudere categorie omdat je een klas hebt overgeslagen enz.) laat dit dan voor 15 april a.s. weten via [email protected].

 

N.B. spelers vanaf de 2e jaars B leeftijd en hoger kunnen alleen in een team ingedeeld worden en meedoen aan de 2019-2020 competitie wanneer zij uiterlijk op 1 juli 2019 in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. AMVJ zal hier streng op handhaven. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je mailen naar [email protected]


TC Junioren & ledensecretariaat junioren

 
26-6  Ouderborrel AB categorie
26-6  Zomeravondhockey
29-6  Sixes toernooi
29-6  Materialen inleveren JR ABCD
30-6  Materialen inleveren SR
3-7  Zomeravondhockey
10-7  Zomeravondhockey