JD1.jpg D1 foto 2016.jpg unnamed-7.jpg _57A7031.jpg IMG_0812-2.JPG beestige opening.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Heren1 wint van F.I.T. en behoudt de koppositie

11-3-2019
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zondag trad Heren 1 aan tegen ‘het altijd lastige’ FIT uit Amsterdam noord. 

Onze heren staan momenteel bovenaan in de competitie en zijn er fel op gebrand dit jaar te promoveren. De coach, Raoul Grevenstuk en z’n staf doen er alles aan om het maximale rendement uit deze getalenteerde ploeg te halen. 
Hun inzet werd gisteren beloond door een fitte ploeg die zich wil bewijzen en heer en meester was op het winderige veld aan het Vikingpad. 

Daan van der Velden, die momenteel in Zwitserland zijn stage doet en speciaal voor zijn team ieder weekend naar Nederland vliegt, scoorde een prachtige openingstreffer hoog in het net. Onze voorzitter glunderde van oor tot oor. De tweede treffer liet op zich wachten, maar viel in de tweede helft, een fraaie tip-in van aanvoerder Tim. FIT kon alleen nog maar schade beperken door met 11 man te verdedigen. AMVJ ging met de volle 3 punten naar huis, gefeliciteerd heren! 

Dames1 pakte in Haarlem ook deze 3 winstpunten. Na een heerlijk ontvangst bij coach Ferry thuis speelde het team goed en gedegen tegen Haarlem. 

Komende zondag 17 maart a.s. belooft een toffe en spannende dag te worden op t Loopveld. Dames1 speelt om 1245 uur en om 14 uur worden de zaalkampioenen gehuldigd. 
Om 14.45 uur speelt Heren1 tegen de nummer 2, Alphen en dat belooft vuurwerk met wederom de baltovenaar Daan van der Velden in het veld. 

Na afloop organiseren HerenJong1 samen met DamesJong1 een The Dansant met een rad van fortuin. Geen excuses meer nodig!! Kom zondag op je fiets naar HC AMVJ!! 

Met sportieve groet, 
Bestuur AMVJ Hockey.
...
 
22-5  Voorlichtingsavond 8E naar D
25-5  Laatste competitiedag JR
25-5  C/D feest
29-5  Materialen inleveren F
1-6  Hockeyschool oefenwedstrijden
1-6  Materialen inleveren JR ABCDE
2-6  Laatste competitiedag SR