JD1.jpg beestige opening.jpg D1 foto 2016.jpg IMG_0812-2.JPG unnamed-7.jpg _57A7031.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

WELKOM 2019

10-1-2019
Beste leden en ouders van leden,

Met de Dutch Integration Group en de financiële steun van AMVJ Fonds (http://www.amvjfonds.nl/) heeft de club in november 2018 een Meet-n-move dag gehouden waarbij jonge kinderen uit verschillende landen samen konden sporten om integratie en inburgering  te stimuleren. De Dutch Integration Group is een initiatief van onder meer oud-tophockeyer Floris van der Linden.  Het evenement was zeer geslaagd en zal vrijwel zeker een vervolg krijgen. Betrokken zijn bij maatschappelijke thema’s is ook AMVJ. 

Bij de jeugd zijn we dit najaar begonnen met de ASM-trainingen waarbij de motorische ontwikkeling van het jeugdlid voorop staat. Door verschillende oefeningen (balanceren, klimmen, draaien, slaan, gooien, schieten, vangen, springen) worden de lichamelijke motoriek en coördinatie ontwikkeld, waardoor het jeugdlid een beter atletisch vermogen krijgt, daardoor betere sportprestaties kan leveren maar ook meer plezier zal hebben met sporten. De ASM trainingen zijn extra en daarop moet worden ingeschreven. De trainingen in 2018 waren helemaal volgeboekt. In 2019 krijgt het een vervolg. 

Zondag a.s., vanaf 16:00 uur kan iedereen elkaar in het clubhuis nieuwjaarswensen overbrengen bij de traditionele receptie van de Stichting AMVJ. Later deze maand vindt een ALV plaats met aansluitend een borrel c.q. feest. Iedereen ontvangt daarover apart bericht.  

Rest mij nog iedereen dit jaar veel plezier te wensen met het sporten, in de zaal en daarna weer op het veld. Wees aardig voor elkaar en jezelf!

Groet, Han Beekhuizen 

 
31-3  Dames 1 vs Overbos D1 (thuis)
31-3  Heren 1 vs Athena H1 (thuis)
7-4  Dames 1 vs Strawberries D1 (thuis)
7-4  Heren 1 vs Strawberries H1 (thuis)
12-4  Algemene Leden Vergadering
13-4  13-4 Hockeyschool oefenwedstrijd
13-4  AB feest “proud to be fout”