IMG_0812-2.JPG beestige opening.jpg _57A7031.jpg unnamed-7.jpg JD1.jpg D1 foto 2016.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Parkeren auto op het grasveld; GEWOON NIET DOEN!

4-9-2019
Nieuwsafbeelding
Beste leden en ouders van leden,

Het toppunt is bereikt!! De geparkeerde auto's staan bijna tot het fietspad van de Kalfjeslaan!! Het moge duidelijk zijn dat dit NIET de bedoeling is. 

De ouders van minderjarige leden parkeren hun auto op het gras, buiten de poort links voor het clubhuis, en niet in de parkeervakken aan de andere zijde. 

Dat levert gevaarlijke situaties op omdat veel jeugd met de fiets langs die auto's over het fietspad naar het bruggetje naar de Kalfjeslaan moet fietsen. En als de betreffende auto's op datzelfde moment willen wegrijden, dan is een ongeluk zo gebeurd. 

Buiten dat is het simpelweg niet toegestaan op het gras te parkeren, ongeacht of het rood/witte paaltje er wel of niet staat. Hou er rekening mee dat de Gemeente handhavend kan en zal optreden. Een boete kost 104,00 en inmiddels zijn er boetes uitgedeeld. 

Waar kan je wel je auto parkeren? 
Rond HC AMVJ zijn genoeg parkeermogelijkheden op beperkte loopafstand. Tegenover VVV en dan is het een stukje (warm)lopen. Ook aan de andere kant via de Beneluxbaan/ Saskia van Uylenburgweg is een enorm groot parkeerterrein. Of kom op de fiets! 

Wij verwachten dat de leden en ouders gedisciplineerd genoeg zijn om de auto voortaan te parkeren op de wel toegestane plekken en de gevaarlijke situaties zoals beschreven zich niet meer voordoen. 

 
Met vriendelijke groet,

Bestuur HC AMVJ


 
13-11  Algemene Leden Vergadering
15-11  Laatste dag inleveren boekjes gro...
19-11  AED cursus
24-11  Afsluitend TD
25-11  KNHB Jongste Jeugd Commissie Verg...
27-11  Pepernotencup + pepernotendisco
28-11  Zaalclinic C & D