beestige opening.jpg IMG_0812-2.JPG JD1.jpg unnamed-7.jpg _57A7031.jpg D1 foto 2016.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Parkeren auto op grasveld; NIET DOEN!

20-3-2018
Nieuwsafbeelding
Beste leden en ouders van leden,

Het komt de laatste tijd steeds meer voor dat ouders van minderjarige leden hun auto parkeren op het gras, buiten de poort links voor het clubhuis, en niet in de parkeervakken aan de andere zijde. 

Dat levert gevaarlijke situaties op omdat veel jeugd met de fiets langs die auto's over het fietspad naar het bruggetje naar de Kalfjeslaan moet fietsen. En als de betreffende auto's op datzelfde moment willen wegrijden, dan is een ongeluk zo gebeurd. 

 
Buiten dat is het simpelweg niet toegestaan op het gras te parkeren, ongeacht of het rood/witte paaltje er wel of niet staat. Hou er rekening mee dat de Gemeente handhavend kan en zal optreden. Een boete kost 104,00 en inmiddels zijn er boetes uitgedeeld. 

Rond HC AMVJ zijn genoeg parkeermogelijkheden op beperkte loopafstand als doordeweeks geen plaats is dichterbij het clubhuis. Tegenover VVV en dan is het een stukje (warm)lopen. Ook aan de andere kant via de Beneluxbaan/ Saskia van Uylenburgweg is een enorm groot parkeerterrein. 

Wij hopen en verwachten dat de leden en ouders gedisciplineerd genoeg zijn om de auto voortaan te parkeren op de wel toegestane plekken en de gevaarlijke situaties zoals beschreven zich niet meer voordoen. 

PS Gelukkig wordt het weer beter en kan je gewoon fietsend naar het Loopveld komen! 

Met vriendelijke groet,

Bestuur HC AMVJ


 
13-7  Zomervakantie
24-7  Zomeravondhockey
31-7  Zomeravondhockey
7-8  Zomeravondhockey
14-8  Zomeravondhockey
19-8  Selectieteams JR starten met trainen
21-8  PREPkamp D categorie