_57A7031.jpg IMG_0812-2.JPG beestige opening.jpg D1 foto 2016.jpg unnamed-7.jpg JD1.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

OPGAVE zaalhockey voor jeugd en senioren

2-9-2018
Nieuwsafbeelding

ZAALHOCKEY 2018-2019

 

Ofschoon het veldhockeyseizoen nog maar nauwelijks is begonnen, komt ook het volgende zaalhockeyseizoen al snel dichterbij. Door de elf- en achttallen zal vanaf eind november tot halverwege februari in de zaal getraind en gespeeld kunnen worden. De precieze data worden later bekend gemaakt en zijn afhankelijk van poule-indeling en wedstrijdplanning door de bond. Deze worden in november bekend gemaakt.

 

Er zal eenmaal in de week getraind worden in de Borchlandhal. In het weekend speel je twee wedstrijden vlak achter elkaar op dezelfde dag. Afhankelijk van de poule-indeling kan dat op een zaterdag of zondag zijn. De kosten voor zaalhockey bedragen80 euro en de toeslag voor selectieteams zal 20 euro zijn. Zaalhockey is overigens verplicht voor spelers in een (jeugd)selectieteam.

 

Graag willen wij weten of je komende winter zaalhockey wilt spelen. Inschrijven doe je door simpelweg in te loggen via de AMVJ website of de AMVJ-app. Daar kun je vervolgens bij evenementen onder ‘zaalhockey’ jezelf opgeven door op het shirtje te klikken of . Bij succesvolle aanmelding zal het shirtje groen worden. Het duurt echter 24 uur voordat je ook daadwerkelijk in LISA kunt zien dat je bent ingeschreven. Je ontvangt geen bevestiging van je inschrijving. 

 

De uiterste inschrijvingsdatum voor de elf- en achttallen is 15 september 2018. Mocht de inschrijving niet lukken en/of heb je nog vragen, neem dan even contact met ons op via[email protected]
 
20-4  MEIVAKANTIE
29-4  AMVJ D-E-F Hockeykamp
5-5  Dames 1 vs Athena D1 (thuis)
5-5  Heren 1 vs Abcoude H1 (thuis)
6-5  Nieuwe hockeyouder cursus
8-5  Voorlichtingsavond 8E naar D
13-5  Nieuwe hockeyouder cursus