_57A7031.jpg beestige opening.jpg JD1.jpg D1 foto 2016.jpg unnamed-7.jpg IMG_0812-2.JPG
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zomer

18-8-2018
Nieuwsafbeelding
Beste leden,

Het is zomer, en wat voor een. Het mooie weer zorgt ervoor dat er gedurende de vakantieperiode in groten getale wordt door gehockeyd bij het zomeravond hockey op iedere woensdagavond. Vanaf 20:00 uur worden teams geformeerd en worden er zo lang men zin heeft partijtjes gespeeld. Soms komen wel 80 leden opdagen en drinken wat met elkaar na afloop. Zomeravond hockey is voor senioren en jeugdleden A. Je hoeft je niet aan te melden. Je kunt gewoon komen. 

Zomer was het ook al tijdens het afgelopen Sixestoernooi, waar jeugd en senioren aan deelnamen. Er was een grote opkomst, met een eliteteam bestaande uit het Bestuur, dat glansrijk tweede werd. In de avond vond nog een ongepland feestje plaats in het clubhuis met DJ Ruud. Wordt vervolgd!

Het was een mooi seizoen, met als meest in het oog springende uitschieter het kampioenschap van Dames 1 en de promotie naar de eerste klasse. Diverse andere  teams bij senioren en junioren zijn ook kampioen geworden en zij verdienen ook een pluim. Verder gaat het natuurlijk met name ook om het hebben van plezier en ik hoop dat iedereen het afgelopen seizoen met plezier heeft getraind en wedstrijden heeft gespeeld.

Ik wil alle vrijwilligers (nogmaals) hartelijk danken voor hun inspanningen het afgelopen seizoen.  Zonder vrijwilligers, geen hockey. Top gedaan! 

Wij kijken alweer uit naar het nieuwe seizoen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er moet rekening mee worden gehouden dat KG1 (het waterveld) gedurende de eerste helft van het seizoen wordt gerepareerd. Dat lijkt helaas niet meer te lukken gedurende de vakantie. Dat vraagt enig geduld van de leden en er zullen soms prioriteiten moeten worden gesteld bij het gebruik van het veld. Hopelijk zal iedereen zich daarin schikken. 

Het seizoen zal beginnen met een spetterende viering van het lustrum op 1 september a.s.  Meer info vind je hier https://www.hcamvj.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=2055. Vanaf ongeveer 15:00 uur zal er een programma zijn voor jong en oud. Nader bericht volgt. Hou die datum vrij!!

Maar nu eerst vakantie, voor de meesten althans. Ik wens iedereen een fijne vakantie. 

At ease, 

Han Beekhuizen  


 
31-3  Dames 1 vs Overbos D1 (thuis)
31-3  Heren 1 vs Athena H1 (thuis)
7-4  Dames 1 vs Strawberries D1 (thuis)
7-4  Heren 1 vs Strawberries H1 (thuis)
12-4  Algemene Leden Vergadering
13-4  13-4 Hockeyschool oefenwedstrijd
13-4  AB feest “proud to be fout”