IMG_0812-2.JPG unnamed-7.jpg JD1.jpg _57A7031.jpg D1 foto 2016.jpg beestige opening.jpg
Mijn Team
Junioren
Zaalhockey
Senioren
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsafbeelding
De zaalcompetitie nadert alweer het eind. Tijd dus om de balans op te maken: welke teams zijn al zaalkampioen en welke teams kunnen nog kampioen worden? Het beloven mooie wedstrijden te worden: Kom de teams aanmoedigen!
Senioren
Dames 3 (Dames 4 veld) en Dames Jong 1 hebben nog 4 wedstrijden te gaan en staan op d Lees verder
Nieuwsafbeelding
Wegens groot succes vorig jaar, organiseren wij opnieuw het AMVJ mei-kamp!
Niks te doen in de meivakantie? Kom je hockeyskills verbeteren op het AMVJ mei-kamp! Op 6, 7 en 8 mei kan je 3 dagen lang lekker hockeyen en andere sporten doen met jouw teamgenootjes op HC AMVJ. Wij organiseren dit kamp voor alle kinderen uit de D Lees verder
Nieuwsafbeelding
We zitten nu nog middenin de winterstop/zaalperiode, maar dat duurt niet lang meer. In dit bericht de planning wat betreft de trainingsweken t/m eind seizoen. 
Vanaf maandag 24 februari starten we weer met trainen en voor de meeste teams is op 29 februari de eerste competitieronde. Week 9, 10, 11, 12, 13, 14 houden wij het n Lees verder
Beste leden,
Op de laatste ledenvergadering zijn vragen gesteld over het proces van benoeming van nieuwe bestuursleden. In het algemeen was de klacht dat het hierbij ontbreekt aan transparantie. 
Het bestuur heeft daarom besloten om met onmiddellijke ingang voortaan voor elke functie een advertentie te plaatsen w Lees verder
Nieuwsafbeelding
In de bijlage vinden jullie het volledige trainingsschema junioren voor de zaal (december - januari - februari). Het schema is ook te vinden in het persoonlijk trainingsschema in de AMVJ app.
Let op, op de volgende dagen moeten er na de laatste training in Borchland balken worden opgeruimd zodat er kan worden gedweild:
Lees verder
 
29-1  Basisopleiding KNHB
31-1  Wintertraining ABCD
31-1  Basisopleiding KNHB
3-2  Winterhockey EF
5-2  CL vergadering
15-2  Voorjaarsvakantie
2-3  Coachavond F en J6E